✈ Ρόδος Αεροπορικά: Τα πιο ΦΘΗΝΑ αεροπορικά εισιτήρια για Ρόδο (RHO)

Αεροπορικά Ρόδος

Αεροπορικά Εισιτήρια για ΡόδοςΑεροπορικά εισιτήρια για Ρόδος. Πέτα γρήγορα και οικονομικά για τοn Κρατικό  αερολιμένα  Ρόδου Διαγόρας. Ανακάλυψε πολύ φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ρόδο  και λάβε το ηλεκτρονικό εισιτήριο σε 2 λεπτά στο email σου.
Εξοικονόμησε χρήματα σε δευτερόλεπτα. Κάνε κράτηση online τώρα! Ειδικές τιμές μόνο για σήμερα.

Το αεροδρόμιο της Ρόδου

Ο Κρατικός Αερολιμένας Ρόδου ή αλλιώς το αεροδρόμιο Διαγόρας της Ρόδου βρίσκεται στη νοτιοδυτική περιοχή του νησιού, σε απόσταση περίπου 16χλμ. από το κέντρο της πόλης της Ρόδου στο χωριό Παραδείσι και υποδέχεται πτήσεις από Ελλάδα και εξωτερικό. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια της Ελλάδας σε όγκο επιβατών. Το 2022 χαρακτηριστικό είναι ότι από το αεροδρόμιο της Ρόδου εξυπηρετήθηκαν περίπου 5.800.000 ταξιδιώτες.   Από αυτούς τα 5.150.000 ήταν οι επιβάτες του εξωτερικού και 650.000 οι επιβάτες για τις πτήσεις εσωτερικού

Λεωφορειακή γραμμή συνδέει το αεροδρόμιο με το κέντρο της Ρόδου. Η αφετηρία βρίσκεται μεταξύ των δύο Τερματικών Σταθμών. Μπορείς να ταξιδέψεις με το αεροπλάνο για Ρόδο  και στο gofast® θα βρεις τις πιο φθηνές τιμές για αεροπορικά εισιτήρια από τις καλύτερες αεροπορικές εταιρίες.

Πτήσεις προς Ρόδο

Το χειμώνα εκτελούνται απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο της Ρόδου προς Αθήνα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη και Καστελόριζο  ενώ το καλοκαίρι  το αεροδρόμιο δέχεται δεκάδες πτήσεις τσάρτερ από όλη σχεδόν την Ευρώπη.  Επίσης υπάρχουν πτήσεις προς Κέρκυρα, Χανιά, Σαντορίνη και Μύκονο.

Θεσσαλονίκη Ρόδος αεροπορικά

Θεσσαλονίκη Ρόδος αεροπορικά εισιτήρια. Κλείσε μέσα από το gofast.gr αεροπορικά εισιτήρια για να πετάξεις από τη Θεσσαλονίκη στη Ρόδο και αντίστροφα στις πιο χαμηλές τιμές με όλες τις διαθέσιμες αεροπορικές εταιρείες. Εσωτερικές πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Ρόδο εκτελούνται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου! Η πτήση από Θεσσαλονίκη προς Ρόδο διαρκεί περίπου 40 λεπτά!

Ηράκλειο Ρόδος αεροπορικά

Ηράκλειο Ρόδος αεροπορικά εισιτήρια. Κάνε κράτηση τώρα μέσα από το gofast.gr σε αεροπορικά εισιτήρια για όλες τις πτήσεις από τo Ηράκλειο προς Ρόδο και ανάποδα και πέτα με ασφάλεια με τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες Aegean Airlines, Ολυμπιακή Αεροπορία και Sky Express! Η πτήση από το Ηράκλειο προς τη Ρόδο διαρκεί 30 λεπτά και δρομολόγια εκτελούνται καθόλη τη διάρκεια του έτους

Αεροπορικά εισιτήρια Ρόδος

Αναζήτησε, σύγκρινε, κάνε κράτηση και εξοικονόμησε χρήματα σε αεροπορικά εισιτήρια για Ρόδο. Τιμές χωρίς κρυφό κόστος – όλοι οι φόροι και τα τέλη περιλαμβάνονται στην τιμή που θα δεις.

Κλείσε Online αεροπορικά εισιτήρια για Ρόδο

Βρες την πτήση σου και κάνε κράτηση online. Φθηνά, γρήγορα και εύκολα!

Αεροπορικά Εισιτήρια για Ρόδος

  • Η έξυπνη μηχανή αναζήτησης πτήσεων βρίσκει πάντα τη φθηνότερη πτήση για Ρόδος! Δες όλες τις διαθέσιμες πτήσεις, είτε απευθείας, είτε με ενδιάμεσους σταθμούς σε εντυπωσιακά φθηνές τιμές στο gofast®.
  • Βάλε απλά στη φόρμα αναζήτησης την πόλη αναχώρησης και Ρόδος για τελικό προορισμό και ανακάλυψε την πιο φθηνή τιμή.
  • Απόλαυσε κορυφαία ταξιδιωτική εμπειρία στην πτήση σου για Ρόδος με τις επιλογές από το gofast®. Κάνε κράτηση τώρα στην πιο ανταγωνιστική τιμή και θα λάβεις το εισιτήριο σε 2 λεπτά στο email σου.
    Κλείσε θέση σήμερα!

Ρόδος Αεροπορικά

Αεροπορικά για Ρόδος. Γρήγορη κράτηση, καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία.
Αγαπάμε τα ταξίδια όσο κι εσύ. Ανακάλυψε τη φθηνότερη πτήση για Ρόδος.
Ευέλικτες επιλογές ταξιδιού. Κάνε κράτηση με σιγουριά.
Σύγκρινε τιμές πτήσεων.