Ακτοπλοικα Εισιτήρια για , Σαντορίνη ακτοπλοικα, δρομολόγια πλοιων ΣαντορίνηΑκτοπλοϊκά Σαντορίνη. Κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για Σαντορίνη online. Σύγκρινε όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια με τις καλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρίες που εκτελούν δρομολόγια από και προς Σαντορίνη.

Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σαντορίνη – Γρήγορα και με την καλύτερη τιμή της αγοράς

Ανακάλυψε τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Βρες εισιτήρια πλοίων για Σαντορίνη, αγορασέ τα και λάβε τα στο email σου σε μόλις 2 λεπτά.

Ακτοπλοϊκά Δρομολόγια Σαντορίνη. Ταξίδεψε από και προς το λιμάνι της Σαντορίνης

Εισιτήρια πλοίων για Σαντορίνη. Κλείσε γρήγορα ακτοπλοικά εισιτήρια από ή προς το λιμάνι της Σαντορίνης και ταξίδεψε με ασφάλεια. Ακτοπλοικά για άτομα και οχήματα.

Προσφορές πλοίων και ειδικές προσφορές. Όλες οι ακτοπλοϊκές εταιρείες στο gofast®

Σύγκρινε όλες τις διαθέσιμες επιλογές και κάνε κράτηση για τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σαντορίνη.
Χαμηλές τιμές & εύκολη κράτηση. Εδώ οι κορυφαίες προσφορές. ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.
Ηλεκτρονική κράτηση – σε 2 λεπτά στο email σου.

Στη Σαντορίνη με το πλοίο

Το ταξίδι με πλοίο από την ΑΘήνα διαρκεί 8 ώρες. Υπάρχει επίσης και ταχύπλοο, που διαρκεί περίπου 5 ώρες και είναι λίγο πιο ακριβό.
Μπορείς βέβαια να ψάξεις έξυπνα και να κάνεις κράτηση για τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σαντορίνη μέσα από το gofast.

Το ταξίδι σας θα ξεκινήσει από το λιμάνι του Πειραιά στην Αθήνα, το οποίο συνδέεται με το αεροδρόμιο με λεωφορειακή γραμμή.
Οι αναχωρήσεις είναι τακτικές και το ταξίδι είναι απολαυστικό.

Η απόσταση μεταξύ των Φηρών και του κύριου λιμανιού της Σαντορίνης, του Αθηνιού, είναι περίπου δέκα χιλιόμετρα. Μπορείτε πάντα να πάρετε λεωφορείο ή ταξί για πιο βολικό ταξίδι από το λιμάνι προς την πρωτεύουσα.
Επιπλέον, μπορείτε να πάτε στην Σαντορίνη με το πλοίο, από την Μύκονο, την Πάρο και την Νάξο.